KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Çiğdemtepe Ortaokulu

Ara

Bakanlığımızca düzenlenen ve Genel Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen 15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının,ilgi (a) Makam Onayı ve ekleri doğrultusunda, 08-11 Mart 2023 tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde yapılması planlanmaktadır.

Yarışmanın daha çok kitlelere tanıtılması ve yarışmaya katılımı artırmak amacıyla  "Cumhuriyet ve Teknoloji" teması ve "Ahican Cumhuriyet'in İzinde, Teknolojinin Peşinde Bursa'da"  sloganı ile afiş düzenlenerek,  http://robot.meb.gov.tr adresinde yayınlandığı ve ilgi (b) Makam Onayı ile uygun görülen 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması afiş görselinin, Genel Müdürlüğünüz ve okul/ kurum web sitelerine pop-up ve duyuru olarak eklenmesi, sosyal medya hesaplarında paylaşım yapılması, Genel Müdürlüğünüz ve İlinize gönderilecek olan afişlerin duyuru panolarına asılmasına dair ilgi (c) yazımız gönderilmiştir.

Söz konusu yarışmanın İngilizce afişi güncellenmiş olup, güncellenen afiş  yazımız ekinde yer almaktadır. Yarışmanın tanıtımına ve katılımına katkı sağlayacak her türlü yazılı ve görsel verilerin gerekli yerlerde paylaşılarak duyuru ve tanıtımının yapılması ve  bu kapsamda her okul/ kuruma gerekli rehberlik ve yönlendirmenin yapılması hususunda;

Bilgilerini ve gereğini arz/ rica ederim.