KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Çiğdemtepe Ortaokulu

Şbt

Şiir duygudur. Şiir anlatmaktır. Şiir anlamaktır. Şiir hissetmektir. Şiir paylaşmaktır. Şiir sonsuzluğa giden bir yoldur.

Şbt

Çiğdemtepe İlk ve Ortaokulu’nda geleneksel olarak düzenlenen bilgi yarışması Çiğdemtepe Konferans salonunda yapıldı.

Her yıl olduğu gibi 2023–2024 Eğitim-Öğretim yılında da Çiğdemtepe Konferans salonunda  düzenlenen bilgi yarışmasında 5, 6,7, ve 8. sınıf öğrencileri yarıştı. Tüm öğrencilerin katıldığı yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı.

Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Yabancı dil, Din Kültürü ve Genel Kültür sorularından oluşan bilgi yarışmasında 5, 6, 7 ve 8. sınıflar kıyasıya yarışarak öğrencilerimiz bilgi yarışması ile hem eğlendi hemde tecrübe kazandı.

Kas

Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatlarını huzurla geçirebilecekleri bir ömür dilerim.

Kas